Hír kategória bejegyzései

Elkészült a negyedik kötet: szentjeiről is írt Palkovics György

A szerző gondolatai a nemrég elkészült Arcok, életek történetek című, sorban negyedik művéről: “Ebben a könyvemben öreg vadászbarátaimról, de „szentekről” is írok. Bay Béla bácsi színes egyéniségéről, vadász és más pajzán történetekkel megtűzdelve, Pálos professzorról, Bertóti Pista bácsiról, Brodák Józsefről, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Hír | Szóljon hozzá most!

Arcok, életek, történetek – készülőben Palkovics György negyedik kötete

A sikeres Kakpuszta-trilógiát követően újabb könyvvel jelentkezik Palkovics György. Az „Arcok, életek, történetek” címet viselő kötet várhatóan az idei könyvhétre fog megjelenni. Honlapunkon a szerző bevezetőjét adjuk közre ízelítőként:

Kategória: Hír | Szóljon hozzá most!

Könyveivel tért vissza egyetemi tanulmányai színhelyére a Kakpuszta szerzője

Az egykori keszthelyi egyetemista, a somogyi születésű Palkovics György könyveit ismerte meg az olvasó közönség a Fejér György Városi Könyvtárban megrendezett író-olvasó találkozón – számolt be a Keszthely TV.

Kategória: Hír | Szóljon hozzá most!

Fellélegezhetünk – Palkovics György publicisztikája

A vadászok mindig békés emberek voltak, többségük szenvedélyből űzi ezt a sok ezer éves szép sportot, mesterséget. Vadászfegyverrel a történelem során soha nem csináltak forradalmat, és bankrabláshoz is csak félkegyelműek használnák. A régi rendszer döntéshozói mégis féltek tőle: a 70-es … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hír | Címke: , , , , , | Szóljon hozzá most!

„Isteni kegy részese vagyok” – interjú Palkovics Györggyel a Vadászélményben

Íróként, vadászként, menedzserként és üzletemberként is irigylésre méltó pályát futott be Palkovics György, aki nemcsak könyveiben, de az interjú során is kendőzetlenül beszélt szcientológus hitéről, kezdő vadászok trófeához segítéséről és a magyarországi vadászati lehetőségekről – vezeti be a Vadászélmény című … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hír | Címke: , , , , | Szóljon hozzá most!