Szerkesztő bejegyzései

Elkészült a negyedik kötet: szentjeiről is írt Palkovics György

A szerző gondolatai a nemrég elkészült Arcok, életek történetek című, sorban negyedik művéről: “Ebben a könyvemben öreg vadászbarátaimról, de „szentekről” is írok. Bay Béla bácsi színes egyéniségéről, vadász és más pajzán történetekkel megtűzdelve, Pálos professzorról, Bertóti Pista bácsiról, Brodák Józsefről, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Hír | Szóljon hozzá most!

Arcok, életek, történetek – készülőben Palkovics György negyedik kötete

A sikeres Kakpuszta-trilógiát követően újabb könyvvel jelentkezik Palkovics György. Az „Arcok, életek, történetek” címet viselő kötet várhatóan az idei könyvhétre fog megjelenni. Honlapunkon a szerző bevezetőjét adjuk közre ízelítőként:

Kategória: Hír | Szóljon hozzá most!

Könyveivel tért vissza egyetemi tanulmányai színhelyére a Kakpuszta szerzője

Az egykori keszthelyi egyetemista, a somogyi születésű Palkovics György könyveit ismerte meg az olvasó közönség a Fejér György Városi Könyvtárban megrendezett író-olvasó találkozón – számolt be a Keszthely TV.

Kategória: Hír | Szóljon hozzá most!

Palkovics György: A művészet

Azt gondolom, földi életünk legfőbb célja, hogy kis bolygónk viszontagságos útvesztőiben az öröm, a boldogság állapotát elérjük.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Öreg Svábok – Palkovics György a Zselic népéről

Palkovics György kötetekben eddig még nem publikált írását közöljük honlapunkon, amelyet a Baranya és Somogy megye határán fekvő Zselic tájegység, annak lakói és az ottani hagyományos életmód ihletett: Öreg Svábok Ahogy elhagyjuk Kaposvártól Pécs felé Somogy lankás erdeit, hírtelen a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Címke: , , , | 1 hozzászólás